ORGANISATIE

Uit persoonlijke belangstelling is een bestuur ontstaan, dat zich geheel belangeloos inzet om de doelstelling van deze stichting te verwezenlijken:

Paul Pouw, bestuurslid.

paul

Getrouwd, drie kinderen en in het dagelijks leven werkzaam als Hogeschooldocent aan de Academie voor Facility Management van de Haagse Hogeschool. Betrokken bij de stichting vanuit de gedachte dat de belangrijkste zorg voor een maatschappij ligt in het beschermen en optimaal ondersteunen van iedere jonge generatie. Zeker van hen die door omstandigheden op achterstand zijn gezet.

 

 

Dako van der Gaag, bestuurslid.

DakovdG [800x600]

In het dagelijks leven Key Account Manager. Wonend in het Groene Hart , getrouwd , 2 dochters en een kleindochter. In mijn vrije tijd beoefen ik de tennissport en geniet ik van de mooie en leuke dingen in het leven. Bestuurslid van TC Rijpwetering en toen Hans mij ook vroeg zitting te nemen in het bestuur van Stichting Jan van der Pouw Kraan fonds heb ik gelijk “ja” gezegd, want wat is er mooier om iemands gedachtegoed na te streven en elk jaar een goed kinderdoel te steunen?

 

Rob Daalmeijer, secretaris.

 

Albert van der Geest, penningmeester.

 

 

Hans van der Pouw Kraan, voorzitter.relax2

DGA van een eigen bedrijf in de administratieve dienstverlening, doopnaamgenoot en petekind. Al sinds zijn jeugd betrokken geweest bij het leven en werken op molens, kind van een molenaarsgeslacht vanaf 1695 en was dus ook een regelmatige bezoeker van Ome Jan zijn Stadsmolen.

Ome Jan had altijd wel een uitgesproken mening maar een hart van goud, bewonderenswaardig was ik altijd over het door hem “opvoeden” van de jeugd rondom de Stadsmolen. Het voelt goed om in zijn gedachtegoed kinderen waar dan ook te helpen!